IMG_6115 kopie

Zo, I said it: mijn abs zijn verdwenen

Ik geloof niet in sprookjes. Daarom schrijf ik deze blog. Deze kant van het verhaal lees je bijna nooit. Deze kant waait altijd stilletjes over alsof het niet gebeurd is. Maar hé! Resultaten zijn er in ups en downs, daar hebben we allemaal mee te dealen. En alle knappe koppies met abs of steel op instagram motiveren dan ook even niet meer. In plaats van motivatie om naar de gym te gaan, zitten we in een hoekje in onze vetrol te knijpen. We’ve all been there. ;)

Mijn abs zijn loooooong gone. Zo, I said it. Door overmatige consumptie van alcohol, iets teveel gezellige lunchafspraken, eetdates en lekkernijen onder het televisie kijken zijn mijn buikspieren terug onder hun oude vertrouwde vetlaagje gekropen. En men, wat vind ik het zonde.

Het stomme is: het is helemaal mijn eigen schuld. Ik zou iedereen de schuld kunnen geven, maar nee. Ik ben elk weekend wel op een feestje te vinden en lig bijna elke zondag met een kater(tje) in bed. Nu zou ik graag willen zeggen dat ik door de weeks wel super gezond bezig ben zodat in het weekend alle remmen los kunnen, maar nee. Ook door de weeks klinkt pizza of een lekkere tosti me beter in de oren dan een salade of een kip met brocolli en zilvervliesrijst. Het gekke is: Ik ben wel gewoon 3-4x in de week blijven sporten. Het is echt puur het eten wat het verpest heeft.

Maar goed, better times are coming en gelukkig heb ik jullie nu als stok achter de deur! Ik ga weer wat strenger voor mezelf zijn, chocolade uit mijn leven bannen en, in ieder geval doordeweeks, alleen maar goed eten. En mocht ik nou een pizza delen op Instagram, spreek me dan ook vooral even streng toe. Afgesproken? ;)

IMG_6113 kopie

Liefs!

 

6 reacties op “Zo, I said it: mijn abs zijn verdwenen

  1. Fijn dat jij inderdaad eens over de dip momenten blogt en niet alleen als het goed gaat!! Want dat zie je (bijna) nooit :-) ik ben de laatste weken goed bezig ook met eten, wil nu ook eindelijk eens een platte buik en als het even kan die buikspieren zien. You can do it!!!!!! X

  2. Oh man, veel te herkenbaar op het moment… Geen abs meer te zien, en dat is helemaal mijn eigen schuld (en een beetje de schuld van de Milka-fabrikanten). Maar de komende weken ga ik weer even knallen. En je voorbeeld opvolgen: al het ongezonde Instagrammen, dat wordt vanzelf confronterend…

    … met uitzondering van de reep die nu naast me ligt dan :’)

  3. Die abbs komen wel weer terug, ik kom ook weer kei-hard terug straks! Gewoon lekker genieten van het leven, de borrelzzz enz :-)