IMG_5139

Fit for summer 2016 #1: Back on track

Grappig, dit blog is al een tijdje een concept. Zie deze tekst:

Zo. Vakantie achter de rug, nieuwe baan gestart, ruim 1,5 uur minder reistijd per dag en dus tijd over om gezonde maaltijden te bereiden. Jongens, het is tijd! I’m back on track! Mijn doel is om nu echt zo fit mogelijk te zijn voor de zomer van 2016 en daar kan ik maar beter nu alvast mee beginnen. Wat ga ik de komende weken doen? Heel simpel. Ik ga zeker 4x in de week sporten en eet gezond. En nu echt.
- Geschreven door: Sherelle, 4 maanden geleden.

Ha, wat kun je jezelf toch heerlijk voor de gek houden af en toe. Van bovenstaande is natuurlijk helemaal niets gekomen. Nee, in plaats daarvan heb ik keihard gefeest, veels te veel gedronken en sportte ik wel, maar zeker niet in het weekend. Nee, in het weekend lag ik met mijn brakke hoofd in bed, verstopt onder de dekens met vet eten en Netflix. Yep, that’s how I roll.

Maar! In januari was ik klaar met al die katers. Ik hield een alcoholvrije maand en gelukkig werpt dat ook nu nog zijn vruchten af. Ik denk dat ik in februari serieus 3 gin tonics en 2 wijntjes heb gedronken. Verder niets! Nou, als dat niet meevalt weet ik het ook niet meer. Ik ben weer fitter in het weekend en dat vind ik eigenlijk best wel fijn.

En het eten? Tja, dat gaat best goed hoor. Over het algemeen eet ik heel gezond. Kwark of havermout in de ochtend, salades als lunch op werk en ‘s avonds kook ik of eet ik bij mijn ouders een hapje mee. Niets bijzonders dus. Maar dan wordt het weekend. Ja, jongens, ik weet niet wat het is. Maar weekend staat bij mij gelijk aan gezelligheid en gezelligheid staat gelijk aan overheerlijk eten. En op de een of andere manier kan ik mij heel goed omringen met mensen die van overheerlijk eten houden dus tja. En ach, zo erg is het nou ook weer niet hoor.. #cheesecakemaarokedatismegalekker

Als ik deze zomer strak naar Bali wil, zou ik echt strenger tegen mezelf moeten zijn. Maar weet je wat ik heb bedacht? Dat ga ik even lekker niet doen. Ik heb namelijk geen zin in die pressure en weet toch wel dat het goedkomt! Een goede balans moet ik zien te vinden en dat gaat zeker lukken. Ik moet alleen net even wat harder werken in de sportschool, dan komt vast alles goed!

Mocht jij tips of tricks hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Of ik er ook echt wat mee ga doen is nog maar de vraag… ;)

IMG_5139