hoelahoep

Hoelahoep fever

Mega enthousiaste reacties kreeg ik op mijn hoelahoep filmpjes. Hilarisch vonden jullie het, haha te leuk! Anyway, ik ben door sportbay.nl nu zo’n maandje aan het hoelahoepen. Je bent vast heel nieuwsgierig wat ik ervan vind en welke resultaten ik tot nu toe heb behaald. Dat ga ik je in deze blogpost allemaal vertellen.

 

 

Het begon bij blauwe plekken..

Ik was zó enthousiast over het hoelahoepen, dat ik heel het advies even was vergeten. Je moet namelijk elke dag met 1-2 minuten opbouwen. Nou ja, in mijn enthousiasme ben ik natuurlijk gelijk tien minuten aan de slag gegaan. Echt, ik was bont en blauw. Mijn heupen zagen er niet meer uit door de blauwe plekken. Haha! Maar jongens, wat wat het leuk. Een paar dagen wat ik echt uit de running omdat het te pijn deed om te hoelahoepen, maar ik wilde doorgaan. Het is zo. verschrikkelijk. mega. leuk! Ik kan oprecht alleen maar lachen als ik aan het hoelahoepen ben. Het ziet er vast mega debiel uit, maar met een serieus of chagrijnig gezicht hoelahoepen is simpelweg onmogelijk.

Het product

Ik kreeg de hoelahoep van Sportbay.nl thuisgestuurd in een klein pakketje. Ik weet niet of ik had verwacht dat het een groot, rond pakket was, maar zó klein had ik nou ook weer niet gedacht. Maar goed, je moet het ding dus zelf in elkaar zetten. Wat een mega ding echt. Maar gelukkig is ‘ie goed achter een kast of bank weg te stoppen. Ik heb de hoelahoep van 1,5 kilo gekregen. Ik had het met Elsa al eens gehad over de hoelahoep en was in eerste instantie teleurgesteld dat ik zo’n ‘lichte’ hoelahoep had gekregen, maar nu denk ik; holy cow, thank god dat ‘ie niet nóg zwaarder is! Haha!

Effect

Het is niet dat ik direct effect merk, maar hé, met welke sport is dat nou wel? ;) Ik merk wel dat mijn humeur er veel op vooruit is gegaan. Zoals ik al zei, ik kan alleen maar lachen als ik aan het hoelahoepen ben. En echt, dat doet veel voor je gemoedstoestand. Qua workout ben ik nog een beetje sceptisch. Ik ben na een half uur niet buiten adem, voel wel dat ik mijn buikspieren(en rugspieren en benen/billen) heb gebruikt, maar je spieren verzuren niet.

Al met al

Elke dag zal ik deze ‘workout’ niet gaan doen, maar zo nu en dan op een boring moment is het zeker een aanrader! Zeker als je even in een dipje zit, want man man man, wat maakt dit ding je vrolijk! Vrolijkheid & een workout in een. Just how I like it. ;)

hoelahoep

Liefs!

Eén reactie op “Hoelahoep fever