Vriendinnenshoot-49 kopie

LIFE: The only way is up!

Vorig jaar beloofde ik mezelf dat 2015 hét jaar zou worden van de platte buik. Dat ik op mijn aller fitst zou zijn. Ha! Is dat even mooi mislukt. Er kwamen even wat life changing moments voorbij die roet in het eten gooide. En daarom dacht ik. Het is eigenlijk best leuk om even terug te kijken op mijn rollercoaster fitjourney of eigenlijk fitstruggles. ;) En nóg leuker omdat ik afgelopen maand, ondanks mijn afwezigheid, veel nieuwe lezers erbij heb gekregen.

Herfst 2013
Het roer ging om. Ik sportte al 2 of 3x in de week, maar de weegschaal had nog nooit zo’n hoog getal aangegeven. Ik was energieloos, had veel hoofdpijn en zat totaal niet lekker in mijn vel. Per direct ging ik gezond eten. Ik stopte met suiker, minderde met koolhydraten en gooide alle pakjes en zakjes de deur uit. Cold turkey, hoppa. En dat hield ik goed vol al zeg ik het zelf.

Zomer 2014
Wat was ik trots. Ondanks dat ik niet op vakantie ging, was het lang geleden dat ik er zo uit had gezien. Ik zag weer lijntjes op mijn buik verschijnen en die verrekte muffintops waren ook al een stuk minder. Ik geloofde echt dat ik een jaar later, zomer 2015, helemaal strak in mijn velletje zou zitten. Wishful thinking? Yup.

Begin 2015
Oei, mijn leven stond even op z’n kop. Mijn relatie ging uit, ik ging weer bij mijn moeder wonen en viel 5 kilo af van stress en constante buikpijn. Ik kon niet sporten omdat mijn energieniveau ontzettend laag was. Ik kon simpelweg de kracht niet vinden om ook maar iets anders te doen dan werken en onder de dekens te liggen. Shit, dit moest anders.

Lente 2015
Ik had een nieuw huis gevonden en vond dat hét moment om weer helemaal goed aan de bak te gaan. Sporten had ik inmiddels weer opgepakt, alleen krachttraining ging nog niet helemaal naar mijn zin. Vooral in yoga en bodypump kon in mijn ei kwijt.

Zomer 2015
Ja shit man. Die zomer is ook veels te gezellig. Drankjes, terrasjes, hapjes, parkchillings, feestjes, etentjes… Aaahh! Alles is te leuk en aangezien ik liever leuke dingen doe dan alleen thuis zitten doe ik ook alles! En ja, een glas wijn hoort er dan bij. En ja, die bitterbal ziet er te lekker uit om te laten liggen. En ja, die fles wijn met een vriendin is soms ineens op(ik denk dat er een gat in de bodem zat;)). Maar hé! Een pluspunt: ik ben weer helemaal back to krachttraining en sport zeker 3-4 keer in de week. Dat dan weer wel.

Hou je het nog een beetje bij? Ik niet eigenlijk. Het leven vliegt me soms te snel voorbij en op dit soort momenten besef ik me altijd hoe alles gigantisch snel kan veranderen. Een verbroken relatie, een nieuw huis, een nieuwe baan, een hoop nieuwe vriendinnetjes en zelfs -bijna- een nieuwe sportschool. haha wow! Echt alles is in een jaar anders geworden. Maar weet je wat? Ik heb alles met beide handen aangepakt en voel me top. Dus ik ga nog ff door zo. En hopelijk een stuk strakker over een paar maandjes. ;)

metliefdegezond

Fotos: Oh Belle Fotografie

5 reacties op “LIFE: The only way is up!

  1. Lieve Sherelle,
    Ondanks dat jij vindt dat het sporten en gezond eten minder goed is gegaan de afgelopen tijd, inspireer je er nog steeds veel mensen mee (inclusief mijzelf!). Bovendien vind ik het veel belangrijker om te lezen dat je zoveel plezier maakt in het leven en dat je alles aangrijpt wat er op je pad komt.
    The only way is up!

  2. wat heb je dat toch weer mooi op papier gezet! ontzettend stoer en sterk hoe jij je afgelopen jaar overal doorheen hebt geslagen. don’t forget to be proud! ♡