bestaat 1 jaar

Met liefde gezond bestaat bijna 1 jaar!

Hiep hiep hoera! Met liefde gezond bestaat zondag 13 september 1 jaar!

Het afgelopen jaar is nogal hectisch voor me geweest, maar wat een energie krijg ik van jullie! Het maakte eigenlijk niet zo uit wat ik postte, maar er kwamen al-tijd leuke reacties. Echt, ik heb nul negatieve reacties gekregen en dat vind ik zo hartverwarmend. Als ik even in een dipje zat wist ik jullie direct te vinden en waren jullie vaak degenen die mij weer opvrolijkte, de reden waardoor ik weer kon knallen! Echt, z├│ fijn.

Dus dank jullie wel, geweldige, lieve, mega leuke toppers van me! Ik ben blij dat jullie me zijn blijven volgen, ook al was het soms een beetje stil. Maar ik zal jullie beloven: dit tweede jaar van Met liefde gezond zal ik het helemaal goed maken. I promise! Anyhow, Met liefde gezond bestaat vandaag dus 1 jaar dus dat is een mooie gelegenheid om JOU een keer in het zonnetje te zetten. Kijk eens hoe vaak er al recepten zijn nagemaakt! Super cooooooooooool.

Liefde liefde liefde!

IMG_3512 IMG_3513