Over mij

Hoi! Ik ben Sherelle, 24 jaar en dol op mijn stad Leiden. Ik hou van lekker eten, yoga, fitness(en sinds kort crossfit) en kook ook graag! Ik mag mezelf best een schop onder m’n kont geven want eerlijk is eerlijk, is heb gezondere periodes in mijn leven gehad. Maar hé! Het leven is ook veels te leuk om streng voor jezelf te zijn, dus ik ben op zoek naar de perfecte balans voor mijn gezondheid: mét een aantal feestje en mét gezond eten en sport.

Volg je me tijdens deze struggle?

Vriendinnenshoot-19 kopie

Mijn verhaal

In oktober 2013 ben ik bewust begonnen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik was te zwaar, was vaak moe en futloos en had last van chronische hoofdpijn. Hoogste tijd om het roer om te gooien. Mijn hoofdpijn is weg, ik barst (bijna ;-)) elke dag van de energie en ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Lees hier meer over mijn fit journey.

Nu, in 2015 ben ik een stuk minder streng voor mezelf en worstel ik vooral met alle gezellige feestjes in het weekend in combinatie met zo gezond mogelijk leven. Die allerlaatste kilo’s en strak in mijn vel zitten. Maar ik hou jullie allemaal op de hoogte via mijn blog. ;)

Met liefde gezond

Met liefde gezond wil ik mijn omgeving en iedereen daaromheen inspireren met de dingen die ik doe, eet, meemaak en waar ik aan denk. Met liefde kook ik, met liefde bak ik mijn tussendoortjes, met liefde ga ik naar de sportschool(om vervolgens mijn spierpijn te vervloeken…) en met liefde geniet ik van alles in mijn leven! Ik probeer alles van een positieve kant te bekijken en met mijn blog hoop ik dat op jullie over te brengen.

Mocht je vragen hebben, over wat dan ook.. Laat het me weten via het contactformulier.

Eén reactie op “Over mij

  1. Leuk om te zien/lezen hoe je volop bezig bent met je gezondheid en erg knap ook om het zo vol te houden.
    Verder ben je een erg mooi persoon zoals je bent dus niet te dun worden hoor… dat is altijd zo eng.