boekweitwraps

RECEPT: Boekweit wraps

Het liefst eet ik zo min mogelijk brood. Ik neem daarom altijd mijn eigen lunch mee naar werk. Ik vind het echt lastig om daar goed in te variëren. Hoewel ik een salade echt heel lekker kan vinden, kan ik dat echt niet elke dag eten: veel te eentonig. Deze boekweit wraps zijn echt een uitkomst! Je neemt ze mee naar werk en kan ze koud of warm opeten. Bovendien kun je qua toppings eindelijk blijven variëren. En daar houden we natuurlijk van. ;)

Recept

Voor 3-4 pannenkoeken

  • 100 gr. boekweitmeel
  • 2 eieren
  • 300 ml (amandel)melk
  • Snufje zout
  • (kokos) olie

Klopt de eieren goed los en voeg het boekweitmeel toe. Er ontstaat een dik deeg.

Voeg de melk al roerend door het beslag en zorg ervoor dat er geen klonten ontstaan.

Voeg evt. zout toe.

Laat je pan en olie goed heet worden en bak de wraps totdat ze goudbruin zijn.

Ik vind het heerlijk om de wraps koud op mijn werk op te eten. Zorg voor een goede topping zodat je er lekker vol van zit:

– Hummus, kipfilet, avocado en rucola

– Pesto, gegrilde aubergine, mozzarella en rucola

Jummie! Ik denk dat ik meteen maar even de keuken in duik om deze voor morgen maar weer klaar te maken. ;)

 

Liefs!

7 reacties op “RECEPT: Boekweit wraps

  1. Wat een waanzinnig recept, en wat zit je er snel vol van!!!
    Deze wraps gaan wij zeker vaker eten, lekker variëren met van alles!
    Dank je wel Sherelle voor dit en nog meer heerlijke recepten, wij zijn in ieder geval heel enthousiast over jouw recepten!!!!