banaan koekjes

RECEPT: havermout-banaan koekjes

Ken je dat? Je neemt een koekje en voor je het weet is heel het pak leeg. Oepsie. Nou, ik kan je vertellen dat het bij deze koekjes….. precies zo is. Ze zijn zooo lekker! Vooral als ze warm zijn. Die heerlijke zoete verwennerij. Lekker chewy en heerlijk bij een kop thee. Bovendien bestaat het basisrecept van dit koekje maar uit twee ingrediënten. Dus, wat houdt je tegen?

Recept

  • 1 banaan
  • 50g havermout

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Prak de banaan fijn en meng de havermout er goed doorheen.

Leg met een eetlepel ongeveer 8 koekjes op de bakplaat en bak af in 15-20 minuten.

Variaties

  • Voeg 1 eetlepel kaneel en wat rozijnen toe.
  • Ook lekker met stukjes pure chocolade of cacao nibs
  • Hou je van kokos? Voeg 1 eetlepel kokossnippers toe. Succes gegarandeerd!
  • Noten zorgen voor een beetje crunch in deze koekjes.

koekjes

2 reacties op “RECEPT: havermout-banaan koekjes

  1. Vandaag geprobeerd. Had geen rozijntjes dus heb er enkel kaneel in gedaan, maar ben heel blij dat ik het al heb uitgeprobeerd! Nu nog leren perfectioneren. Zeker een aanrader, bedankt!