tortilla pizza

RECEPT: Tortillapizza’s

Ik heb echt een blad voor mijn kop af en toe. Honderden tortillapizza’s zag ik mij mede-foodies voorbij komen. En alles wat ik kon denken was: serieus jongens. Dat haalt het nooit bij de real deal. Maar, je mag niet oordelen voordat je het hebt geprobeerd dus ging ik deze week eigenlijk maar eens aan de slag met die tortillapizza’s. En man, wat had ik ongelijk.

Dit is echt zo lekker! De tortilla wordt knapperig in de oven dus het is gewoon alsof je een mega dunne pizzabodem aan het eten bent.

Recept

voor 1 persoon

  • Tortillawraps
  • blikje tomatenpuree
  • 1 tl oregano (evt. gedroogd)
  • 1 tl rozemarijn (evt. gedroogd)
  • 1 tl bascilicum (evt. gedroogd)
  • Blokje tonijn op water
  • Mozzarella
  • Rucola

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Pak een kommetje en meng hierin de kruiden en de tomatenpuree.

Pak een wrap en besmeer met tomatensaus. Dit gaat makkelijk met de bolle kant van je lepel.

Laat het blikje tonijn heel goed uitlekken. Anders wordt de tortilla straks te vochtig. ;) Verdeel wat tonijn over de tortillapizza.

Snijd vervolgens de mozzerella in kleine stukjes en verdeel deze ook over de tortillapizza.

Leg de pizza op bakpapier in de oven en bak in 5-10 minuten af totdat de kaas is gesmolten.

Garneer met wat rucola en smullen maar!

tortillapizza

Liefs!

 

6 reacties op “RECEPT: Tortillapizza’s

  1. Hmm krijg er trek van! Hoeveel van deze “pizza’s” eet jij als avondeten? Gewoon 1 “pizza” zoals gewoonlijk of vullen deze dunne wraps minder goed?

Laat een reactie achter bij Sherelle Reactie annuleren