review HMT

REVIEW: Hold Me Tight sportswear

Hold Me Tight Sportswear is een nieuw merk dat de focus legt op de perfecte sportlegging. Alles wat ze misten in huidige leggings hebben ze verwerkt: betere pasvorm, kwaliteit, kleur en een betaalbare prijs. En die perfecte sportlegging mocht ik testen.

Wij fitgirls hebben veel eisen aan een sportlegging. Zo moet de legging absoluut niet afzakken of doorschijnen en is het  fijn als de legging voor meer dan alleen rennen gebruikt kan worden. Goed nieuws: de Hold Me Tight legging is ruimschoots geslaagd!

Afzakken

Als ik ergens een hekel aan heb, is het een sportlegging waarbij je de hele tijd aan het hijsen bent. Er is continu een strijd tegen het afzakken. Heel irritant. Dit zorgt er namelijk voor dat ik me niet 100% op mijn training kan focussen. Bang dat ik straks als een bouwvakker in de sportschool rondloop. No thanks..

Gelukkig heeft Hold Me Tight hier meerdere oplossingen voor. De legging voelt echt aan als een tweede huid. Het aantrekken is even een karwei, maar zodra je ‘m aan hebt voel je er vrijwel niets van. Zo goed zit het. Mocht ‘ie toch wat afzakken, dan is er een handig koordje waar je een knoop in kunt leggen. Double protected. ;)

HMT2

Doorschijnen
Hoe vervelend en gênant is het als je ondergoed door je sportlegging schijnt? Doorschijnende sportkleding is echt not done. Gelukkig heeft de HMT legging daar geen last van. Trust me, ik heb in de meest onmogelijke posities gestaan en gelegen om het te testen. Deze legging is absoluut niet doorschijnend. I like!

Hallo mooi figuur

Op de een of andere manier krijgen de huidige sportleggings het voor elkaar om je billen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Of gigantische benen door de niet zo charmante, maar altijd favoriete, capri leggings. Nee, de HMT sportlegging shaped je onderlichaam en benadrukt de punten die we belangrijk vinden: mooie, ronde billen en slanke benen.

Functioneel
Een aparte sportlegging voor het hardlopen, een tights voor crossfit en nog een legging voor het krachttrainen. Man, het houdt niet op. Ik heb veel verschillende sporten gedaan met de HMT tights en hij is voor alle sporten goedgekeurd.

Door het handige ritsje is de legging ook prima voor sporten buiten de deur te gebruiken. Je kan er gemakkelijk een sleutel én pinpas in kwijt.

HMT1

Warm
Als echte koukleum moet de legging ook wel buiten getest worden. Daarom mocht de HMT legging mee bootcampen. Toen ik net naar buiten liep vond ik het ijskoud. Ik vreesde het ergste voor de rest van de les. Maar tot mijn verrassing viel dat reuze mee. Tuurlijk, mijn Nike legging met fleece van binnen (die doorschijnt én afzakt) is een stuk warmer, maar ik heb tijdens de bootcamp geen moment gehad dat ik het koud had. Fijn!

HMT3

Helemaal blij mee

To be honest, ik heb even moeten zoeken naar wat minpuntjes. En eigenlijk heb ik slechts een klein dingetje: tijdens het stretchen had ik af en toe last van de ritsjes op mijn enkel. Maar ach, dat zie ik even door de vingers. Ik ben helemaal in de wolken met de Hold Me Tight sportlegging en ga er zeker een aanschaffen.

Nu nog een kleur kiezen, want de Hold Me Tight leggings zijn er in zwart, grijs, donkerblauw, felblauw, donkerrood en fel rood…

Kickstarter

Over aanschaffen gesproken: de Hold Me Tight sportlegging is nog niet in productie. Op dit moment loopt er een crowdfunding project bij kickstarter waar je een pre-order kunt plaatsen. Wanneer ze hun target hebben gehaald gaan ze officieel in productie. Dit is dus een heel spannende periode! Onderstaande video geeft een onwijs goede impressie over hun visie en doel. Check it out!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Hold Me Tight legging? Pre-order dan snel jouw legging via kickstarter! Dat kun je doen via deze link.

Veel liefs!

6 reacties op “REVIEW: Hold Me Tight sportswear

    • Hi Krystle, sorry voor de late reactie. Deze leggings werden geproduceerd indien zij de crowdfunding behaalde. Helaas hebben zij hun target niet gehaald en worden de leggings niet geproduceerd. Misschien in de toekomst, maar dan zijn jullie de eerste die het horen. ;)