rucolasalade parmaham

Rucolasalade met parmaham en vijgen

Ik zat op werk te bedenken wat ik die avond zou eten. Ik kwam langs een foto van natalieskeuken.nl. Ik zag een heerlijke rucolasalade met parmaham en vijgen en ik had toevallig bijna alle ingrdienten in huis. Chill, dit wordt ‘m! Ik ben een echte salad-for-dinner-freak dus hier zou ik zeker even op kunnen teren. Bovendien is het ook nog eens een fluitje van een cent! Watch and learn..

Recept

voor 2 personen

  • twee handen vol rucola
  • 1 vijg
  • een pakje parmaham
  • 1/2 avocado
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • peper

Doe de rucola in een kom en meng met 1 á 2 eetlepels olijfolie.

Snijd de vijg in partjes en verdeel over de salade.

Scheur de plakken parmaham in stukjes en voeg toe aan de salade.

Snij de avocado in lange repen, of in blokjes als je dat fijner vindt en leg het mooi neer op de salade.

Doe er zoveel parmezaan als jij lekker vindt overheen, strooi wat peper eroverheen en smullen maar! rucolasalade parmaham

Eet smakelijk!