IMG_6569 kopie

Waar werd ik in november blij van?

Ik zie graag het positieve in van het leven. Tuurlijk zijn er tegenslagen en natuurlijk ga ik niet in de volle negeermodus. Maar ik denk wel dat de positieve dingen in het leven je er juist doorheen kunnen slepen. Daarom kijk ik liever terug op de leuke dingen, om mezelf te herinneren dat het leven soms echt niet zo vervelend is als ik denk.

Het einde van de maand is alweer in zicht, daarom deel ik vandaag de dingen waar ik deze maand blij van werd:

 • Stappen in het altijd gezellige Leiden
 • Museumnacht in Amsterdam
 • Het nieuwe album van Justin Bieber
 • Lieve berichtjes van vrienden en vriendinnen
 • 4500 volgers op Instagram bereikt
 • Wederom een recordaantal bezoekers op metliefdegezond.nl
 • Mijn lieve vriendinnetje zien dansen in de productie van Isabel Beerneart
 • Grote opruiming op kantoor
 • Heel veel lekkere etentjes
 • Het chocoladetaartje dat een vriend maakte
 • Hot yoga
 • Het altijd hilarische Snapchat – voeg met toe! Gebruikersnaam sdsherelle
 • Een nieuwe serie-verslaving: White Collar
 • Maar dan vooral die man die erin speelt. <3
 • Kruidnoten in mijn yoghurt ‘s ochtends
 • Mijn nieuwe ecojar die ik heb gekregen van Sportja!

Dit punt heeft misschien iets meer uitleg nodig: In het water zitten waterslakjes en waterplantjes die zichzelf onderhouden. Het afval dat de slakjes produceren is voeding voor de plant die boven het water zit. De plant neemt de overtollige voeding op waardoor het water filtert. Er is dus bijna geen onderhoud nodig; ideaal!

Meer weten? Check: ecojar.nl

ecojar