winactie sport

WINACTIE: sporten in het donker

Sporten in het donker. Om 4 uur wordt het donker dus je ontkomt er bijna niet aan om in het donker hard te gaan lopen of te gaan bootcampen. Je hebt geen idee hoe slecht zichtbaar jij bent tijdens het hardlopen. Sportoutfit.nl zag dit probleem ook en heeft daarom fashion verantwoorde led-armbanden geïntroduceerd.

De tijd van de fluor gele armbanden met rode knipperende lichtjes is voorbij. Weg ermee. Dat kan veel hipper! De led-armband is er in vijf verschillende kleuren, namelijk groen, oranje, geel, blauw en rood. Bovendien is het een ‘gewone’ zwarte band die niet teveel opvalt, behalve wanneer je de verlichting aanzet.

5-led-armband-donker

De test

Ik heb de armband getest en ik moet zetten dat ik blij verrast ben. Ondanks de reflecterende kleding die ontzettend belangrijk is, voel je je toch een stuk zichtbaarder met een lampje om je arm. Vervelend? Nee, dat niet. Maar het is wel even wennen. De armband maak je vast door middel van klittenband en is daarom lastig op maat te stellen. Ik merk dat mijn (blote) armen daar iets te klein voor zijn, maar over een vest heen gaat het eigenlijk de hele tijd wel goed.

Geslaagd? Jazeker! Niets is zo belangrijk dan gezien worden door je mede-weggebruikers. En hoe fijn is dat zonder voor gek te lopen? ;)

Win!

Wil jij deze led-armband winnen? Like Met liefde gezond op Facebook en laat hieronder een reactie achter waarom jij het goed kan gebruiken. Ik mag maar liefst 3 armbanden weggeven! Vrijdag 16 januari maak ik de winnaars bekend.

De winnaars zijn inmiddels bekend. Meedoen is niet meer mogelijk.

led-armband-4

Liefs!


Fotocredits: sportoutfit.nl

58 reacties op “WINACTIE: sporten in het donker

 1. ‘s Avonds wandelen vind ik heerlijk, maar inderdaad ben je vaak moeilijk zichtbaar. Zo’n band zou wel een gevoel van veiligheid geven. En wie weet kan ik ooit ook wel weer eens hardlopen! :D

 2. Wat een veilige blog dit keer. Leuk! Graag voor mijn man Piet..Zodat hij veilig.. on the road and back to our home… kan hardlopen!
  Liefs
  Monique

 3. Mooie motivatie om weer te beginnen met sporten! “Het komtver elke keer niet van” is steeds mijn argument, maar dat ik dan verleden tijd want met deze armbanden kan ik ook in het donker sporten

 4. veel op mn Trek X500 woon werk verkeer bij donkere omstandigheden en slecht weer is gezien worden nog velangrijker dan zelf zien

 5. heerlijk langer wandelen met mijn hond, aangezien ik altijd werk tot 17uur is het altijd donker dus doe je het vaste rondje waar er verlichting is maar dat is dan verleden tijd!!! Super dat ze zoiets weer ontwerpen

 6. Hardlopen in het donker zonder dat je goed zichtbaar bent is een crime, voor jou, maar zeker ook voor andere weggebruikers. Met de frequentie dat ik nu aan het trainen ben, ontkom ik er niet aan om in het donker te rennen. Ik zou het super vinden om je eerste winactie te winnen en straks te lopen met deze fashion verantwoorde led-armbanden, Wil er ook absoluut een review over schrijven!!!

 7. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn lieve stoere papa. Mijn vader geeft een maand geleden een hartinfarct gehad. Geheel onverwacht omdat hij ,ondanks zijn leeftijd van 70 jaar, super sportief is en 5 weken voor zijn infarct nog de NYC marathon succesvol heeft uitgelopen.Vanaf deze maand mag hij weer gaan werken aan zijn herstel en ik hoop dat deze prijs een mooie motivatie is voor hem om zijn weg terug te vinden naar zijn grote passie,hardlopen!

 8. ik heb sinds 4 weken en pup in huis,het duurt even voor hij zindelijk is,dus staan we vaak buiten ,ook in het donker,door deze band ben je tenminste zichtbaar,voor andere verkeersdeelnemers.

 9. Het liefst ren ik overdag omdat het in onze buurt slecht verlicht is. Er rijden redelijk veel auto’s langs, waardoor ik het te eng vind om in het donker te gaan rennen! Het afgelopen half jaar heb ik mijn scriptie geschreven voor mijn afstuderen en had veel vrije tijd, waardoor het haalbaar was om overdag te rennen. Over 3 weken begint echter mijn afstudeerstage en wordt dat toch een stuk lastiger; wat dat betreft zou deze armband dus goed van pas komen! Je voelt je toch veiliger als je weet dat je wordt gezien!

 10. Wat een uitkomst, ik loop altijd met mijn honden langs de donkere dijk hier ‘s avonds en heb al eens een aantal maal de berm in moeten springen, met deze armband vallen we vast beter op!

 11. Omdat ik net verhuisd ben naar Leiden vanuit Hazerswoude en ik het levensevaarlijk vind(maar een leuke uitdaging en ongewilde intervaltraining haha) om in Leiden hard te lopen, laat staan in het donker!

 12. Woehoe leuk!
  Ik kan het goed gebruiken omdat ik eigenlijk alleen maar zwarte kleding heb die ik (zeker in de winter) buiten draag! Dus ik zichtbaar? Niet dus!

 13. Graag wil ik mee doen! Ik loop al een tijdje hard maar ik ben sinds kort begonnen met mijn hond te hardlopen en wandelen doe ik ook veel eind van de middag begin van de avond. En ik wil graag gezien worden! Ik hoop dat ik kans maak!

 14. Like gegeven op FB ( Birdy Bird) dus vanaf nu volg ik je op FB.
  Leuke actie!
  Ik zou graag winnen omdat ik mijn eigen in elkaar geknutselde verlichting ( lees een fietslampje vastgeplakt om mijn arm) een beetje zat ben ;-)
  Liefs

 15. Jullie zijn allemaal watjes: auto’s rijden mij niet omver, ik loop auto’s omver! Omdat ik dat toch wel sneu voor ze vind, lijkt zo’n armband mij wel wat. Dat hebben ze in het donker tenminste een eerlijke kans.

 16. super aktie, voor een beetje extra veiligheid in deze donkere tijd van het jaar. Zowel ‘sochtends als ‘savonds is het donker al ik ga hardlopen, dus deze is meer dan welkom

 17. Ik ben 40 kilo aangekomen in korte tijd dit door ziekte en medicijnen. En deze wil ik er graag af hebben. En heb ik met een vriendin besloten om 1 Februari samen te gaan hardlopen en met deze donkere dagen is extra verlichting nooit mis.

 18. Ik loop met een mooi fluoriserend geel jasje (Mét roze glow in de dark rits! Ja echt waar, en het werkt nog ook ;) ), toch is een lampje erbij geen overbodige luxe. En zo’n stom geel bandje met rode knipperlichtjes om je been staat toch net wat minder hip dan deze bandjes!

 19. Ik ga trainen om voor het eerst mee hard te lopen met een marathon dus heel veel trainen en ook vaak in het donker dus kan het wel gebruiken om goed zichtbaar te zijn.

 20. Ik ga helemaal uit mijn dak met goede herkenbaarheid van grote klasse, goed om zowel anderen op de weg als mezelf mee te verrassen. De prijs een led-armband, die kans is helaas super klein, maar met de geweldige site http://www.metliefdegezond.nl op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 21. S’ avonds wandellen met mijn lieve hond vind ik erg fijn alleen niet waar ik woon want bij mij in het dorp, want waar ik vaak moet lopen is verlichting slecht en of er helemaal niet en zo een lampje is dan echt een hele goede uitkomst.

 22. Omdat ik mij ingeschreven heb voor ‘running by the sea’ moet ik nu serieuzer gaan hardlopen. Enthousiast ben ik begonnen met mijn eerste rondjes. Wat zou het heerlijk zijn om s’avonds een rondje te kunnen rennen met veilige verlichting. Daarbij zou het mij erg motiveren om na een lange werkdag toch nog even te gaan hardlopen met deze gave lichtjes!

  Groetjes,

  Lisette; try2behealthy.nl

 23. Elke maandag ga ik heerlijk wandelen met een aantal dames van mijn leeftijd. Het is wel zo velig als we goed opvallen vandaar dat ik meedoe. Ook fiets ik elke dag op en neer naar het werk dus dan komt deze band ook goed van pas.

 24. Uitermate handig bij wandelen (doe ik regelmatig) en hardlopen (ligt even stop, maar ik moet weer aan de bak) in het donker. Maar ik zie het ook wel zitten om deze te dragen als ik op de fiets zit.

 25. leuke actie..ik zou zo een bandje gebruiken kunnen omdat ik dan misschien avonds meer gezien word.want ik ben slecht horend en soms hoor ik een auto niet aankomen.met zo een bandje zien ze mij beter

 26. Niks zaliger als in het donker lopen. Het is op dat moment alleen de strijd tussen mij en de weg. Lijkt als of dt wereld er omheen weg valt.

  Alleen tja, zonder reflectoren of verlichting is het altijd een uitdaging heel thuis te komen in het donker. Ik zou daarom heeel graag een setje van de banden winnen. :-)

 27. 3 keer per week ben ik aan het hardlopen met mijn hond. Zij heeft al een reflecterende halsband nu ik nog ;) nou ja niet om m’n nek dan ;-p Zo maken we het alleen maar veiliger voor onszelf en kunnen we ook na mijn werk eens in de avonden gaan lopen. Zou het fantastisch vinden hem te winnen!

 28. Mijn voornemen voor dit jaar is zoals bij zovelen om meer te gaan bewegen. Wandelen en straks misschien zelfs hardlopen is mijn doel. Ik ben goed begonnen, maar het gebeurt vaak in het donker en merk dat ik dan niet altijd goed zichtbaar ben, met zo’n led-armband wordt dat vast beter!

 29. Ik wil het hardlopen weer op gaan pakken en ren het liefst hier op een stuk breed fiets/wandelpad. Mijn zichtbaarheid is dus wel van belang. En een cadeautje stimuleerd me sowieso om mijn ren schoenen weer uit de kast te halen!

 30. Ik doe graag mee, ik loop in de avond altijd hard omdat ik overdag werk.
  Zou erg veilig zijn om z’n mooie reflecterende buiten led-armband te dragen.

 31. Toeval bestaat haast niet.. ik had het er letterlijk vandaag nog over dat ik zo hard zulke LED-bandjes nodig heb omdat ik ook wil gaan hardlopen in de avond, maar wel veilig!!
  Ik heb sinds een week eindelijk weer de motivatie gevonden om er weer keihard tegenaan te gaan. Ik ben pas 18 jaar maar ik weet nu al dat er iets moet gaan veranderen en dat ik echt gezonder wil gaan leven. Sporten vind ik heerlijk om te doen en met name hardlopen! Mijn doel is om de 16 kilometer te gaan rennen van de dam tot dam. En als ik deze armband zou hebben.. heb ik geen excuses meer om niet te gaan rennen in de avond!!! Zou het suuuuper cool vinden en handig als ik het zou winnen!! :)

 32. Ik zou heel graag zo’n LED bandje winnen voor mijn moeder. Ze loopt elke avondje een blokje rond om fit te blijven. Dat vind ik hartstikke goed van haar maar ik heb haar laatst hoogstpersoonlijk bijna aangereden omdat ik haar niet zag! Deze band zou dus een perfect kado voor haar zijn, voordat ze daadwerkelijk in de kreukels ligt!

 33. Ontzettend handig en reuze veilig. Ik wandel, loop en ren vaak in het donker en je kunt niet genoeg gezien worden door het overige verkeer dus doe graag mee.

 34. Ooeehh vandaag alweer de laatste dag om kans te maken! Natuurlijk wil ik mee doen. Helaas heeft de pc mijn vorige reactie niet gepakt maar nu nog maar een xtje tikken.
  Sinds mijn verhuizing ben ik het hardlopen weer op gaan pakken. Met deze gekleurde flitse reflectoren word het natuurlijk alleen maar leuker om te lopen! Dus voor nu even duimen :)

 35. Ik zou onwijs graag deze verlichting winnen! Zien, gezien worden en heerlijk onbezorgd kunnen rennen in het donker dat lijkt mij wel wat!

 36. Ik doe graag mee! Tof! Ik ben een echte zomer-hardloper. Dat komt vooral doordat ik altijd door de polder achter mijn wijk hardloop. Alleen in de winter is het daar stttttikdonker (en dus een beetje eng ;)). Maar als ik zelf goed zichtbaar ben, is het al veel beter te doen!

 37. Lieve allemaal, dank jullie wel voor het meedoen! Inmiddels zijn de winnaars bekend en hebben een e-mail ontvangen. Gefeliciteerd Tess, Elise en Anna!

  Hou mijn blog goed in de gaten want ik ben alweer druk bezig met de volgende winactie.. ;)

  Liefs!